ŠOK: Princezna Diana a Donald Trump! "Mám rád vagíny", takhle to dopadlo!

Donald Trump a Princezna Diana

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. července 2019 11:23 | Aktualizováno: 8. července 2019 22:24

Navzdory tomu, že byla princezna Diana členkou královské rodiny, nebyla nedostupná. Naopak, po rozvodu s princem Charlesem o ni projevila zájem řada mužů. A jedním z nich byl i současný prezident USA Donald Trump!

Píše se rok 1996 a lady Diana se právě rozvedla s princem Charlesem. Věřila, že se jejich vztah podaří zachránit, ale on se vrátil ke své předchozí lásce Camille. Po čtyřech letech odděleného soužití je soud rozvedl.

Pětatřicetiletá opuštěná matka dvou britských princů je žádanou partií. Je nejznámější ženou světa a fotografové ji visí v patách. Na každém kroku ji lidé poznávají, a milují ji. Co se dělo za zdmi paláce netuší, pro ně je Diana princeznou lidu.

To, že jí zbývá pouhý rok života, by nikoho nenapadlo ani v těch nejhorších snech. A to ani tehdejšího milionáře Donalda Trumpa. Tehdy padesátiletý a politikou nepolíbený magnát byl sice ženatý s Marlou Maples, Diana se mu ale líbila. Toužil po ní.

"Trump si o Dianě myslel, že by byla jeho výstavní manželka. Zasypával ji růžemi a orchidejemi. Posílal jí do Kensingtonského paláce hromady kytic. Ona ale přemýšlela, jak se ho zbavit. Zdálo se, že jí Trump pronásleduje," popsala Dianina přítelkyně Selina Scott serveru The Sunday Times.

Diana se jí svěřila s obavami, které díky Trumpovi pociťovala. "Nahání mi hrůzu. Co mám dělat?" žádala svou přítelkyni o radu. V dnešní terminologii by se pravděpodobně jednalo o stalking. Trumpův zájem o Dianino tělo ale neměl dlouhého trvání.

O pár měsíců později totiž britská princezna zahynula při autonehodě. Donalda Trumpa to zdrtilo. Ve své knize přiznal, že lituje jen jedné jediné věci, a to, že se s Dianou nemohl sblížit.

Témata: Donald Trump Lady Diana