Zemřel mladý slavný herec Cameron Boyce, ve spánku dostal záchvat

Cameron Boyce 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. července 2019 13:38 | Aktualizováno: 7. července 2019 23:45

V pouhých dvaceti letech zemřel populární hollywoodský herec Cameron Boyce. Miláček dívek, který se proslavil rolemi v seriálu Jessie nebo ve filmu Následníci, skonal ve spánku.

"S hlubokým zármutkem v srdci oznamujeme, že nás dnes ráno opustil Cameron. Zemřel ve spánku při záchvatu, který byl důsledkem jeho dlouhodobých zdravotních obtíží," uvedl podle serveru Metro rodinný mluvčí.

Smrt mladého herce je obestřena řadou tajemství. Není jasné o jaké potíže šlo ani kde zemřel. Rodina ale uvedla, že další informace poskytovat nebude, požádala veřejnost o soukromí a pochopení.

Cameron se už jako malý objevil v hororu Zrcadla a v thrilleru Oko dravce. Nejvíce se proslavil rolemi v seriálu Jessie a ve filmu Následníci, které spadají pod produkci Disney Channel. 

Herec měl na Instagramu miliony fanoušků, kteří nemohou zdrcující zprávě uvěřit. Talentovaný umělec měl před sebou zářnou kariéru a o odiv fanoušků, a zejména fanynek, neměl nouzi.

Oči všech se nyní obrací k jeho přátelům, v naději, že oni prozradí další podrobnosti o tom, co se herci stalo.  Ti ale zatím mlčí.

Témata: Cameron Boyce úmrtí