Diana by vévodkyni Meghan nenáviděla! Proč? Krutá odpověď z královského paláce!

V královském paláci by vypuknul souboj: Lady Diana vs Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2019 12:47 | Aktualizováno: 4. července 2019 22:04

Kdyby byla tragická zesnulá princezna Diana ještě naživu, pravděpodobně by vévodkyni Meghan nesnášela! Její přítomnost by kvůli svému synovi Harrymu tolerovala, jinak by ji ale nemohla vystát, zní z královského paláce.

Lady Colin Campbellová byla jako důvěrnice princezny Diany nedílnou součástí královského paláce a dodnes je vítaným hostem a blízkou přítelkyní královské rodiny. Nyní ale tvrdí, že pokud by Diana ještě žila, Meghan by nesnesla.

Podle ní by mezi oběma ženami docházelo k častým konfliktům. Svým způsobem jsou si totiž podobné, namísto shody a pochopení by ale mezi nimi v tomto případě vypukla válka.

Proč? Podle Colin je důvod prostý, Meghan je totiž prý vzdělanější a sebevědomější než byla Diana. Ta byla naopak psychicky nevyrovnaná, a to by podle důvěrnice vyústilo v drsné hádky, pravděpodobně větší, než v případě rivality mezi Kate a Meghan.

Diana by ale Meghan přesto musela akceptovat. Nikdy se totiž nechtěla stavět do cesty svým dětem, a proto by vévodkyni musela tolerovat. Její city k ní by ale byly plné chladné nenávisti.

Colin se DailyMailu také svěřila s názorem, který by podle ní měla Diana na vévodkyni Kate. Tu by měla naopak ráda, její vystupování by hodnotila jako autentické a chválila by ji.

Témata: Lady Diana Meghan Markle Lady Diana