Angelina Jolie je vyhladovělá k smrti? Když nezačne jíst, tak prý zemře!

Angelina Jolie 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. července 2019 11:29 | Aktualizováno: 4. července 2019 22:04

Život hollywoodské hvězdy Angelina Jolie (44) údajně visí na vlásku! Podle amerického bulváru herečka balancuje na pokraji naprostého vyčerpání a smrti. Už víc než měsíc údajně nic, doktoři jí proto varovali, že když nezačne jíst, dřív nebo později zemře. Jenže to má malý háček.

O špatném zdravotním stavu Angeliny Jolie se mluví dlouhodobě. Podle bulvárního magazínu NW byla hvězda na pokraji kolapsu, když se nedávno vrátila domů z humanitární cesty do Kolumbie.

Údajný dobře informovaný zdroj magazínu řekl: „Byla slabá, měla závratě a nemohla popadnout dech. Šíří se zvěsti o tom, že ji personál propašoval do nemocnice s podezřením, že téměř zemřela hlady.“ Zprávu převzala i některá česká média. 

Onen zdroj také tvrdí, že Jolie byla „vyčerpaná a podvyživená“, ale byla nespokojená s tím, že musela na lékařské testy „a odmítla prozradil jejich výsledky“. Na chvíli prý sice začala jíst, pak se ale údajně vrátila ke svým starým zvykům a v hladovění pokračuje.

Lékaři měli Angelině dokonce sdělit, že pokud nezačne jíst, vrzy zemře! Hrozí jí prý totiž onemocnění kostí a dokonce i selhání vnitřních orgánů, pokud takhle bude pokračovat. Jenže herečka o něčem takovém nechce ani slyšet!

„V tuto chvíli jí nikdo nedokáže říct, co má dělat. To, že je jen kost a kůže zakrývá velkým oblečením a starosti zametá pod koberec,“ tvrdí magazín s tím, že někdy nejí ani celé týdny!

Jenže podle serveru GossipCop, který se zabývá vyvracením falešných zpráv, je tento příběh jen dalším pokusem bulváru o to rozšířit příběh o neexistujících zdravotních problémech Angeliny Jolie. Ta sice v po rozchodu s Bradem Pittem opravdu hodně zhubla, ale zvěsti o tom, že po návratu z Kolumbie skončila v nemocnic, jsou lživé.

Podle serveru není pravda ani to, že lékaři varovali herečku, aby „jedla nebo že zemře“. GossipCop také připomíná, že podobné zprávy se objevily například už loni a také se ukázaly jako falešné.

Témata: Angelina Jolie