PEKLO kvůli Lady Gaga! Šokující lži na Twitteru? Potvrdila těhotenství s Cooperem!

Lady Gaga 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. července 2019 10:47 | Aktualizováno: 3. července 2019 22:21

Zahraniční média jsou na nohou kvůli údajnému těhotenství Lady Gaga. Novinářům totiž měla ona sama potvrdit, že s Bradleym Coopere opravdu čeká dítě. Jak se ale následně ukázalo, Gaga nikomu nikdy nic nepotvrdila...

O tom, že spolu vrcholné hvězdy amerického šoubyznysu Bradley Cooper a Lady Gaga údajně čekají dítě, už stars24.cz informoval. Tvrdil to magazín In Touch, podle časopisu Woman’s Day navíc Cooper čeká dítě i se svou expartnerkou Irinou Shayk. Zprávy, které převzala i česká média, ale nejsou, jak jsme upozornili, pravdivé.

Server GossipCop, který vyvrací mýty o celebritách, s odkazem na magazín People uvádí, že mezi Gaga a Cooperem sice panuje silný vztah, o lásku se ale nejedná, natožpak o těhotenství. Server dále tvrdí, že Gaga o vztah s Cooperem ani zájem nemá, protože začala randit s Jeremym Rennerem.

Stejně tak není podle serveru těhotná ani Irina. Nejen, že podle fotek na Instagramu na to vůbec nevypadá, navíc se ani nestraní alkoholu. A ten by si modelka v těhotenství opravdu nedovolila.

Kauza ale i přesto pokračuje a má za ní stát sama Lady Gaga. Ta měla údajně potvrdit zvěsti o svém těhotenství. A to dokonce veřejně na Twitteru! Problém je v tom, že se tak nikdy nestalo.

Zprávy o tom, že se její těhotenství vymyká kontrole, totiž zveřejnil fanouškovský účet. A není sice jisté, jestli za ním nestojí sama Gaga nebo její tým, ale nepředpokládá se to.

I tak ale řada médií informaci pochopila jako potvrzení těhotenství přímo od zpěvačky samotné. Ta ale nikdy nic takového opravdu nepotvrdila.

Témata: Lady Gaga Bradley Cooper