Harry a Meghan využili Archieho, aby podrazili Brity! To vám spočítáme, vzkazují lidé!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. července 2019 15:04 | Aktualizováno: 2. července 2019 22:41

Vztah mezi fanoušky britské královské rodiny a vévodkyní Meghan je stále více na nože. Poté, co veřejnost zjistila, kolik ze svých daní zaplatila za renovaci jejich sídla, se dozvěděla další drtivou zprávu. Meghan s Harrym nechají tajně pokřtít Archieho. Podle příznivců na to mohou zapomenout.

Vévodkyně Meghan si dělá co chce. Za 70 milionů korun vytahaných z kapes daňových poplatníků si zařídila luxusní sídlo ve Frogmore Cottage. Namísto toho, aby se lidem nějak odvděčila, na ně ale vymýšlí další podrazy!

S Harrym se rozhodla, že jejich syn Archie bude pokřtěn tajně, a navíc nezvykle o víkendu. Pro srovnání, vévodkyně Kate a princ William na křest povolili vstup médiím, aby mohli tuto událost zprostředkovat veřejnosti.

Asi nikoho nepřekvapí, že Meghan nic takového nedovolí. Naopak, nechtěla ani, aby prosáklo datum křtu. Uvědomila si snad, že už to přehání?

Možná, rozhodně si to ale uvědomují fanoušci. Ti jsou pořádně naštvaní a královské rodině vzkazují, že jí to spočítají. Harry s Meghan podle řady lidí mohou zapomenout na to, že si za jejich peníze budou žít jako v bavlnce, ale pak se budou snažit utajit takové události.

Meghan si ale stojí za svým a chce Archieho vychovávat stranou od veřejného dění. Proč? Těžko říct, ona i Harry mají se slávou své zkušenosti a v případě dětí prince Williama a Kate se nezdá, že by na ně měla popularita špatný vliv.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry královská rodina (gbr)