Harry a Meghan hledají klíčovou osobu. Nekompromisně!

Meghan Markle a princ Harry 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2019 21:48

Vycházet s vévodkyní Meghan není zrovna nejjednodušší. U malého Archieho už musely skončit dvě chůvy a během několika týdnů tak musel pár pátrat hned po třetí.

Podle britských médií královský pár za posledních šest týdnů vyměnil už tři chůvy. Dvě z nich vydržely jen krátce. Harry a Meghan jsou zkrátka nekompromisní zaměstnavatelé.

O další změně v personálu, kterou vévoda a vévodkyně ze Sussexu učinili, informoval zdroj blízký princi Harrymu. V britské královské rodině vzbudilo jednání páru pozdvižení a divit se nestačí ani tamní občané.

Původně Brity šokovala už jen myšlenka, že vévodkyně Meghan chce najmout pro svého syna Archieho chůvu. Teď už je nad slunce jasné, že to myslela naprosto vážně. První dvě ženy práci krátce poté, co si jí zkusily, odmítly, a tak musel pár najmout třetí chůvu za šest týdnů.

Jak dlouho vydrží? Těžko říct. Podle původních informací má mít malého Archieho na starosti jen od pondělí do pátku, v královském sídle ale na rozdíl od ostatního personálu nebude bydlet.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)