Hráči baseballu dostali Meghan do kolen. Porušila kvůli nim protokol!

Meghan je z dárku naměkko 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2019 19:41

Meghan se dva měsíce od porodu opět začíná objevovat na veřejnosti. Po oslavách narozenin královny Alžběty si zašla s manželem Harrym na baseball. A o poprask bylo opět postaráno.

Vévodkyně Meghan Markle se vyrazila podívat na zápas Boston Red Sox versus New York Yankees v Londýně. Archieho nechala doma, ale vzala s sebou Harryho.

Meghan se nikdy netajila tím, že jako rodilá Američanka má tento sport ráda. To, co na ní ale při zápase čekalo, by ji samotnou nikdy nenapadlo. S princem Harrym totiž měli možnost zajít do šaten obou týmů.

Nejprve zavítali mezi Red Sox, kteří vévodům předali krásný dárek. Meghan dostala malou baseballovou pálku a červené tričko pro Archieho. Není třeba dodávat, že ji to dojalo.

Hráče, který jí ho předal, totiž okamžitě objala, ačkoliv by podle protokolu nic takového rozhodně dělat neměla. Podobné faux pas se ale opakovalo i v šatně Yankees.

Tady si sice už na objímání dávala pozor, poté, co dostala darem malý dres pro syna, ale vybuchla smíchy. Dres totiž na sobě nesl Archieho jméno a číslo 19, protože se narodil v roce 2019.

Situaci rozsekl princ Harry, který pronesl, že oba týmy jim dali stejný dárek. Bylo ale vidět, že i on je dojatý.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Baseball