Nejen Pitt! Jennifer Aniston údajně randí s několika kolegy najednou!

Jennifer Aniston 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. června 2019 18:19

Kolem Jennifer Anistonová se po rozpadu manželství s Justinem Therouxem vyrojila spousta spekulací o tom, s kým vším randí. Kromě exmanžela Brada Pitta si údajně v Hollywoodu našla i několik dalších mužů. Je to pravda?

Jennifer Aniston nejspíš veškeré spekulace o údajných vztazích hází za hlavu, v serveru Gossip Cop však našla cenného spojence. Web, který se zabývá vyvracením spekulací o celebritách, se hollywoodské herečky zastal v souvislosti s informacemi, že se dává znovu dohromady s exmanželem Bradem Pittem. To však zdaleka není jediný herec, který je s Anistonovou spojován.

Kupříkladu server Women's Day informoval o tom, že představitelka Rachel z Přátel tajně randí s francouzským komikem Dany Boonem, který se po jejím boku objevil v novém filmu Murder Mystery. Právě během natáčení mezi nimi měla přeskočit jiskra.

Life & Style zase psal o jejím vztahu s Billym Crudupem, kterého potkala na natáčení seriálu The Morning Show. V článku bylo uvedeno, že oba herci jsou víc než přátelé, což mělo Crudupovu přítelkyni Naomi Wattsovou donutit k tomu, aby najala lidi, kteří je měli sledovat.

Ten samý web už v lednu tvrdil, že Anistonová randí s hereckým kolegou Jasonem Batemanem. Tajný zdroj serveru konstatoval, že ačkoliv Jennifer nechce mít nic se ženatým mužem, v tomto případě nemůže svému srdci poručit.

Podle serveru NW pak Anistonová zatoužila i po svém kolegovi ze seriálu Přátelé Mattu LeBlancovi. Právě kvůli tomu, aby s ním mohla trávit více času, si prý herečka moc přeje, aby bylo obnoveno natáčení legendárního sitcomu.

Gossip Cop ovšem připomíná, že mluvčí Anistonové označila veškeré tyto spekulace jednu po druhé za výmysly. Herečka se navíc v několika nedávných rozhovorech nechala slyšet, že na randění nemá čas kvůli pracovnímu vytížení.

Témata: Jennifer Aniston Pitt - Aniston