Šokující přiznání Adély Banášové: Jsem pračlověk!

Adéla Vinczeová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 21:54 | Aktualizováno: 30. června 2019 9:18

Populární moderátorka Adéla Vinczeová (za svobodna Banášová) vyrukovala v rozhovoru pro jeden slovenský deník se šokujícím přiznáním ze svého soukromého života. Nebýt jedné věci, byla by prý jako pračlověk.

Jsou to už dva roky, co se populární slovenská moderátorka Adéla Vinczeová provdala za kolegu z branže Viktora Vinczeho, přesto si někde ještě nezvykli, že už neužívá příjmení Banášová. „Když komunikuji s lidmi z České republiky, tak jim vždy připomenu i svoje předchozí příjmení,“ prozradila slovenskému deníku Nový Čas.

S humorem sobě vlastním Adéla řekla, že na manželství je dobré, že nikdy nemusí mít strach z hladu. „To je pro mě důležité. A dochucovat se dá úžasnými společnými zážitky a výjimečnými chvílemi,“ konstatuje.

Na Viktorovi si chválí především jednu věc. „On mě hlavně zorganizoval úředně. Viktor je vzorný občan, který přesně ví, co je kdy třeba. Bez něho bych byla pračlověk,“ nebere si oblíbená moderátorka servítky.

„A vlastně i jsem pračlověk, jen vím, že on za mě vyřeší spoustu věcí. Doktora práv je třeba umět v domácnosti dobře využít,“ vysvětlila Vinczeová slovenskému deníku.

Manželé Vinczeovi spolu dělají spoustu zajímavých činností včetně různých sportů. „Viki začal se mnou intenzivně chodit do fitka, jinak se stravujeme, představila jsem mu i kouzlo špičkové gastronomie. Samozřejmě, ne přes moje vaření,“ zavtipkovala Adéla na závěr.

Témata: Adéla Banášová