S Meghan se nedá vydržet: Skončily dvě chůvy, na řadě je třetí!

Vévodkyně Meghan s princem Harrym 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. června 2019 14:45

Ve Velké Británii často kolují zvěsti, že vycházet s vévodkyní Meghan není zrovna nejjednodušší. Nově má být důkazem to, že u malého Archieho už musely skončit dvě chůvy. Během několika týdnů tak pár musel hledat už třetí paní na hlídání.

Zaměstnanci se ve Frogmore Cottage, sídle prince Harryho a jeho ženy, mění – zdá se – častěji než záclony. Podle britských médií totiž královský pár za posledních šest týdnů vyměnil už tři chůvy. Dvě z nich pak vydržely jen opravdu krátce.

O další změně v personálu, kterou vévoda a vévodkyně ze Sussexu učinili, informoval zdroj blízký princi Harrymu. V britské královské rodině vzbudilo jednání páru pozdvižení a divit se nestačí ani tamní občané.

Původně Brity šokovala už jen myšlenka, že vévodkyně Meghan chce najmout pro svého syna Archieho chůvu. Teď už je nad slunce jasné, že to myslela naprosto vážně. První dvě ženy práci krátce poté, co si jí zkusily, odmítly, a tak musel pár najmout třetí chůvu za šest týdnů.

Krátká angažmá nových členek personálu jen umocnila spekulace o tom, že s Meghan se nedá jednoduše vycházet. Od chvíle, co vstoupila do manželství s princem Harrym, už řady zaměstnanců páru opustili bodyguard, osobní asistent a soukromá sekretářka.

Zástupci královské rodiny to však odmítají. Zdroje z okolí Harryho a Meghan tvrdí, že volba chův byla velice osobní záležitostí, při které rodiče zohledňovali především potřeby Archieho. První z chův měla na starosti kupříkladu jen noční hlídání malého synka.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)