Vlaďka Erbová hodila starosti za hlavu: Divoká dámská jízda!

Vlaďka Erbová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. června 2019 16:18

Vlaďka Erbová se sbírá po rozchodu způsobem, jaký by možná zvolila řada žen. S kamarádkami uspořádala pořádně divokou dámskou jízdu, která skončila až druhý den ráno. Dámy to zkrátka pořádně rozjely.

Zdá se, že modelka Vlaďka Erbová hodila všechny starosti za hlavu, a že jich bylo… Rozhodil jí především rozchod s hokejovým obráncem brněnské Komety Michalem Gulašim, a tak si řekla, že nejlépe na něj zapomene, když uspořádá pořádnou dámskou jízdu, na které nemohl chybět alkohol.

Domů do Brna proto Vlaďka pozvala kamarádky v čele s kolegyní Dominikou Mesarošovou. Na seznamu pozvaných hostů nemohla chybět ani vyhlášená pařmenka Agáta Prachařová a mezi pozvanými – zdá se – nechyběla ani Michaela Ochotská. Soudě podle fotky z rána druhého dne to byl solidní večírek.

„Happy den… to je tak, když večer máte u stolu Dominiku Mesarošovou a ona usměrňuje Erbovou, Medkovou a Ptáčkovou, že nikam nejdeme a jde se spát. Pak tu člověk v neděli straší od 7 hodin ráno,“ popsala Erbová party na Instagramu.

„Agáto, ještě, že jsi nepřijela na brněnský mejdan,“ vzkázala vzápětí Prachařové. „Já to tušila,“ ozvala se zase v komentářích Michaela Ochotská a hostitelka mejdanu reagovala jen vysmátými smajlíky.

To Mesarošová evidentně nelitovala svého doporučení, aby se šlo spát. „Ještě, že já jsem z té naší party rozumná. Přijeď na čaj, jsem doma,“ nabízela druhý den své služby nemohoucí Erbové.

Témata: Vlaďka Erbová