Meghan se chystá opustit Archieho: Hned dvakrát ho nechá doma!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. června 2019 10:48

Malý Archie si musí začít zvykat na to, že jeho rodiče tu pro něj nebudou 24 hodin denně. Plány prince Harryho a vévodkyně Meghan ukázaly, že se královský pár chystá ještě letos minimálně dvakrát malého syna opustit a vyrazit si pryč bez něj.

Princ Harry a vévodkyně Meghan si pomalu zvykají na roli rodičů a zdá se, že už brzy mají v plánu naskočit zpátky do pracovního kolotoče. Britský diplomat v Jihoafrické republice Nigel Casey během včerejší tiskové konference potvrdil, že právě „jeho“ země by měla být první destinací, kterou vévoda ze Sussexu se svou chotí navštíví od porodu malého Archieho.

Návštěva je v plánu na podzim. „Pro nás je to skvělá zpráva, stejně jako pro jihoafrickou ekonomiku,“ cituje Caseyho deník The Sun. Diplomat statečně čelil i dotazům na spekulace o trvalejším stěhování Harryho a Meghan do Afriky. „Tohle je krátká návštěva, budou tady několik dní, nikoliv měsíců,“ odpověděl Casey.

S ohledem na to, že malému Archiemu bude tou dobou necelý půlrok, očekává se, že královský pár vyrazí do Jižní Afriky bez něj. Tam si bude užívat nádherného jarního počasí namísto sychravého britského podzimu.

Plány Meghan však prozradily, že se malého Archieho chystá poprvé opustit už za pár dní. Zdroje serveru Entertainment Tonight tvrdí, že vévodkyně chce vyrazit na Wimbledon, který začíná už 1. července, aby zde podpořila svou kamarádku, tenistku Serenu Williamsovou.

Podle dobře informovaného zdroje může Meghan zabránit v účasti na slavném tenisovém turnaji jen jediná věc. Na poslední chvíli jí může doma udržet právě malý Archie, pokud by bylo nutně potřeba se mu věnovat.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry královská rodina (gbr)