Rozvod Harryho a Meghan? Od princezny Diany přichází mrazivá slova!

Meghan Markle 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. června 2019 14:57 | Aktualizováno: 27. června 2019 10:47

Přítelkyně princezny Diany Simone Simmonsová tvrdí, že vztah Harryho s vévodkyní ze Sussexu Meghan Markle dlouho nevydrží. Oba se podle ní za méně než 3 roky rozejdou.

Simmonsová věří, že pár bude mít děti dvě. Pak se to ale začne mezi nimi lámat princ Harry si ani blížícího rozchodu nevšimne. Přesto k němu za necelé tři roky údajně dojde.

"Nechci vidět Harryho, jak se trápí. On je ztělesněním Diany, je velmi citlivý," řekla pro Daily Star a dodala, že jednou z příčin rozpadu vztahu bude Meghanina rodina.

Ta totiž údajně silně poznamenala v citové oblasti. "Podívejte se na její dva předchozí vztahy. Netrvaly déle než dva roky," varuje Simmonsová s tím, že Meghan zkrátka neumí v dlouhodobých vztazích fungovat.

Princ Harry si americkou herečku Meghan Markle vzal 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Svatby se přitom neúčastnil nikdo z kontroverzní rodiny Meghan, kromě její matky.

To může být jednou ze známek, že Meghan neumí vycházet s rodinou. Je tedy jen otázkou času, než se to projeví i u té její stávající?

Témata: Princ Harry Meghan Markle