Pokračování seriálu Přátelé? Tvůrci promluvili! Bouchli do stolu a řekli: Takhle to bude!

Přátelé 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. června 2019 12:47

Už několik týdnů se na internetu živě diskutuje o tom, jestli se vrátí seriál Přátelé. Za vším stojí média, která citovala několik let staré rozhovory s herečkou Jennifer Aniston, která by návrat seriálu uvítala. A není sama. Co si o tom ale myslí tvůrci?

Jennifer Aniston se svou touhou po pokračování poprvé svěřila v roce 2015 v pořadu slavné moderátorky Ellen DeGeneres. Zde prozradila, že by se do role Rachel moc ráda vrátila. A tvrdila, že není sama! Více herců z kultovního seriálu prý chtělo comeback.

Jmenovitě její herecké kolegyně Courteney Cox a Lisa Kudrow. I ty by podle jejího tehdejšího tvrzení uvítaly, kdyby se seriál začal opět natáčet. Herečka tehdy dodala, že nyní se natáčí pokračování všech možných seriálů, tak proč ne i Přátelé? Byla navíc přesvědčena, že by se vrátili i jejich herečtí kolegové.

To ale není tak úplně pravda. Lisa Kudrow pokračování odmítla. Dodala, že Přátelé byl seriál o mladých lidech, a nikoho by nezajímalo, jaké problémy mají padesátníci. I mužští hlavní protagonisté totiž návrat striktně odmítají. Chandler, Joey a Ross by do opětovného natáčení zkrátka nešli.

Matt LeBlanc se nechal slyšet, že nikdo nechce sledovat příběhy starých lidí. Matthew Perry má prý noční můry z toho, že by to nikoho nezajímalo. A myslí si, že by to neprospělo jehho mentálnímu zdraví. A David Schwimmer uvedl, že nikdo nechce sledovat partu starých lidí o berlích.

Aniston to ale zřejmě nestačilo, o pokračování mluvila znovu a znovu. A některá média s odkazem na její touhy dodnes tvrdí, že se Přátelé vrátí. Producentům seriálu ale už došla trpělivost.

Martha Kauffman, která seriál stvořila, v rozhovoru pro časopis Rolling Stone jasně uvedla, že Přátelé definitivně skončili! Nebude ani remake, ani nové díly. A to nikdy. 

Témata: Přátelé Jennifer Aniston