Spadla klec, Meghan! Známý zpěvák přiznal, že si psal s vévodkyní!

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. června 2019 10:07

Vévodkyně Meghan si musí od chvíle, co je součástí britské královské rodiny, zvykat na pozornost, která jí mnohdy není dvakrát příjemná. Často se propírají její předchozí vztahy, Brity zaujal zvlášť ten se zpěvákem Mattem Cardlem. Vítěz X Factoru nyní řekl, jak to mezi nimi bylo.

Článků o tom, jak vévodkyně Meghan měla původně políčeno na někoho úplně jiného, v posledních týdnech přibývá. Jedním z vyvolených měl být i vítěz pěvecké soutěže X Factor Matt Cardle, s nímž se Američanka údajně seznámila na internetu, když ho chválila za výkon v muzikálu Memphis.

„Matt začal Meghan sledovat online na začátku roku 2015, protože se mu moc líbila jako herečka v Kravaťácích. Byl dost překvapen, když ho začala sledovat na oplátku, a dokonce mu napsala zprávy, v nichž mu lichotila,“ psal před časem deník The Sun s tím, že Meghan si dokonce dělala zálusk na rande.

Cardle ale popřel, že by to mezi nimi bylo tak vážné. „Bylo toho tak málo, skoro nic. Teď už mezi námi není vůbec nic. Je zajímavé, co se dnes dá udělat z ničeho,“ pronesl zpěvák v televizním vysílání pořadu Lorraine.

Už dříve se Cardle nechal slyšet, že neví, odkud se tyto informace vzaly, dokonce se i zastal Meghan. „Četl jsem, že se porozhlížela po Angličanovi. Nechápu, proč jí tohle dělají,“ řekl pro This Morning.

Cardle si navíc v době, kdy měl být ve styku s Meghan, našel přítelkyni a nepřišlo mu vhodné v kontaktu pokračovat. Americká herečka nakonec nalezla štěstí po boku prince Harryho, kterého si vzala za muže a letos přivedla na svět malého Archieho.

Témata: Meghan Markle Matt Cardle královská rodina (gbr)