Jennifer Aniston a Brad Pitt? Nová pravidla randění!!!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. června 2019 18:59 | Aktualizováno: 25. června 2019 19:10

Když je Jennifer Anistonová k mání, jsou pánové po celém světě v pozoru, přesto spousta médii tvrdí, že si nového partnera chce vybrat sama herečka. Dokonce si prý stanovila pravidla pro randění. Co je na tom pravdy?

O Jennifer Anistonové se v posledních měsících šíří spousta divokých spekulací včetně těch, které jí opět spojují s exmanželem Bradem Pittem. Naposledy přišel server Star s článkem, podle kterého si americká herečka stanovila pravidla hledání lásky.

Donutit jí k tomu měly zkušenosti právě s Pittem a dalším bývalým mužem Justinem Therouxem. „Už nepůjde jen za svým srdcem a instinkty. Pokud chlap řekne, že se ještě hledá, ze vztahu prostě uteče,“ řekl zmíněnému serveru zdroj z okolí představitelky Rachel z legendárních Přátel.

Server Gossip Cop však příběh ověřil na základe předchozích výroků Anistonové. Kupříkladu loni v prosinci prohlásila pro magazín Elle, že „obě její manželství se vydařila, ačkoliv obě skončila“.

Pro časopis Harper’s Bazaar zase vyvrátila, že by momentálně aktivně hledala lásku. Naopak se podle svých slov soustředí především na práci. I důvěryhodný magazín People nedávno uvedl, že pracovní vytížení neumožňuje Anistonové trávit moc času randěním. Herečku prý v současnosti zcela naplňuje práce.

Témata: Jennifer Aniston Pitt - Aniston Brad Pitt