Porod Jasminy Alagič se blíží. Jaké jméno chlapec dostane?

Jasmina Alagič 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. června 2019 20:57

Porod manželky rapera Rytmuse Jasminy Alagič se kvapem blíží a celé Slovensko žije v očekávání, jaké jméno chlapci slavný pár vybral. To si zatím oba nechávají pro sebe, ačkoliv Rytmus přiznal, že už ho dávno znají!

Jasmina s pohlavím dítěte už dříve nechodila kolem horké kaše. Přednedávnem totiž prohlásila, že jejich prvorozený potomek bude chlapeček. Tím ale podnítila další spekulace.

Lidé se totiž od té doby opatrně baví, jestli už se moderátorka s Patrikem Vrbovským bavili o jménech a jaká se jim líbí. Na to nedávno odpověděl Rytmus vcelku rázně: "Jméno bylo vybrané ještě předtím, než jsme věděli, že ho čekáme," odpověděl Rytmus na otázku jednoho z fanoušků.

I Jasmina už ledacos prozradila. Neřekla sice konkrétní jméno, ale alespoň nastínila, jak by se mohl chlapec jmenovat. Podle jejích slov se jí sice líbí všechna, ale nejvíce jsou jí blízká balkánská jména.

A vzhledem k jejímu cizokrajnému jménu se není čemu divit. Chlapec tak s největší pravděpodobností nedostane klasické tradiční slovenské jméno. Jak přesně se bude jmenovat? Na to si budeme muset ještě počkat, to prozatím asi neví ani sami budoucí rodiče.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)