Rami Malek o Mercurym a natáčení Bonda. Obrovské problémy! Co se děje?

Rami Malek 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. června 2019 15:51 | Aktualizováno: 24. června 2019 22:19

Oscarový herec Rami Malek si po roli Freddieho Mercuryho v životopisném filmu Bohemian Rhapsody troufl i na bondovku. Samotného agenta 007 ale ještě nepotkal, protože natáčení provází velké komplikace.

Americký herec Rami Malek uhranul Britům tím, jak ztvárnil frontmana kapely Queen Freddieho Mercuryho, právě však probíhá natáčení filmu s další osobou, na kterou Britové nedají dopustit, a Malek nechybí ani na něm. V nové bondovce si totiž zahraje padoucha.

Američan se nechal slyšet, že cítí značnou tíhu na ramenou. „Jedna věc, která mi běží v hlavě, je, že jsem hrál jednoho milovaného Brita Freddieho Mercuryho, takže se cítím na to, že můžu zvládnout padoucha v bondovce. Bond je další milovaný Brit a já ho rozhodně nehraji,“ svěřil se v nedávném rozhovoru pro Digital Spy.

Jenže natáčení pětadvacáté bondovky zatím provázejí problémy. Zranil se Daniel Craig i člen štábu a objevují se i šílené spekulace o náhlých změnách ve scénáři, absenci režiséra Caryho Fukunagy na natáčení a všeobecném chaosu na place, který měl údajně vést k vyškrtnutí klíčových scén s Craigem a Malekem. Představitel padoucha to ale popírá.

„To ohledně klíčových scén bylo vymyšlené,“ konstatuje Malek. „Jde o to, že Daniel je zraněný, tak se natáčí, co se dá. Včera jsem mluvil s Carym, plán natáčení se pozměnil,“ dodal držitel Oscara za nejlepší výkon v mužské hlavní roli.

Malek ovšem přiznal, že s Craigem se na place ještě nepotkal. Na setkání s ním se moc těší. „Daniel je herec, kterého obdivuji. Během let podal opravdu fenomenální výkony,“ chválil Malek představitele Jamese Bonda s tím, že se prý musel štípat, aby uvěřil tomu, že je to pravda.

Témata: Rami Malek James Bond Freddie Mercury