Pravá povaha Meghan odhalena. V čem se liší od Diany?

Meghan Markle 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. června 2019 10:49

Britská vévodkyně Meghan chce vytvořit obraz krásy, dokonalosti a jedinečnosti a tím zakrýt své nedokonalosti a chyby. Je to ale je jedna z věcí, které definují její povahu. Tvrdí to britská odbornice na rukopis Shelia Lowe.

Britský server Express tvrdí, že vévodkyně Kate a Meghan mají, stejně jako kdysi princezna Diana, zálibu v posílání ručně psaných dopisů. Jejich písmo ale hodně prozrazuje o jejich povaze.

Odbornice na rukopis tvrdí, že Meghan je ostražitá a má větší potřebu kontroly, než tomu je a bylo v případě Kate a Diany. Sama navíc v minulosti pracovala jako kaligrafka a její rukopis je proto ozdobný.

"Meghan chce vytvořit obraz krásy, dokonalosti a jedinečnosti a tím zakrýt své nedokonalosti. Dokáže ovládat své emoce a světu ukáže pouze to, co sama chce. V centru pozornosti se cítí dobře," tvrdí expertka.

Oproti tomu Kate podle ní touží po bezkonfliktním prostředí a harmonii. Svědčí o tom její jednoduché a pružné písmo, které naznačuje, že vévodkyně je spontánnější, než Meghan.

Zdá se, že princezna Diana byla kombinací obou dvou vévodkyň. Odbornice z jejího rukopisu vyčetla, že princezna potřebovala ve svém životě, soulad a harmonii, stejně tak důležitá pro ni ale byla i svoboda a touha po pozornosti a uznání. 

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Lady Diana