Britové zírají s otevřeno pusou! Harry s Meghan zkazili Williamovy narozeniny!

Princ Harry, William a Meghan 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2019 21:41

Vztahy mezi princem Harrym a jeho bratrem Williamem jsou stále napjatější. Poté, co se Harry s Meghan odstěhovali z královského paláce, se dokonce obě rodiny rozhodly přestat spolupracovat v charitě, kterou bratři před lety založily. Nyní se potvrdilo, jak strašně chladné jejich vztahy skutečně jsou.

Narozeniny některého člena královské rodiny jsou celou Británii velkou událostí. Není proto divu, že i na sedmatřicátiny prince Williama se každý těšil. Očividně však ne jeho bratr.

Ten totiž pouze potvrdil spekulace o tom, jak strašně špatné mezi sebou bratři nyní mají. Dokázalo to přání, které Williamovi zaslali skrze Instagram. A to bylo navíc přidáno dodatečně.

Na twitteru Kensingtonského paláce se totiž objevilo poděkování všem, kteří Williamovi poslali přání k narozeninám. Až k tomuto příspěvku se vyjádřili Harry s Meghan, kteří pouze stručně uvedli: "Všechno nejlepší k narozeninám hraběti z Cambridge."

Tím ale Brity doslova šokovali. Lidé v komentářích nechápavě kroutí hlavou a nerozumí tomu, proč je Harry ke svému bratrovi tak formální. Někteří také připomněli, že když přáli například princezně Charlotte nebo princi Louisovi, nechyběla tam spousta smajlíků.

Že tato přání neadresují pouze dětem dokazuje i příspěvek přidaný na počest narozenin prince Philipa. Ten si od nich totiž vysloužil speciální přání, v němž mu blahopřáli i jako dědečkovi.

Britská veřejnost nyní nedokáže pochopit, proč je Harry na svého bratra Williama odměřený v den jeho narozenin.  Stojí za tím vším snad Meghan?

Témata: Princ Harry Princ William královská rodina (gbr)