Jaké je pracovat pro Meghan? Nová zaměstnankyně si dupla! A takhle to dopadlo!

Meghan Markle 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2019 16:34

Pracovat pro vévodkyni Meghan není žádný med. Své o tom ví zástupy lidí, kteří kvůli ní ze služeb královského paláce odešly. Nově se vévodkyni podařilo sehnat pro malého Archieho chůvu, jejich spolupráce má ale jasně daná pravidla!

Není překvapením, že si Meghan s Harrym našli pro malého Archiho chůvu. Po odjedu její matky zpět do USA musí mít po ruce někoho, kdo jim s výchovou pomůže. 

Překvapivě ale nová chůva nebude v rezidenci Frogmore Cottage bydlet. Podle webu bazaar.com bude jen pravidelně docházet, a to navíc od pondělí do pátku. Víkendy má úplně volné.

Proč se chůva s vévodkyní dohodla na těchto netradičních podmínkách není jasné, jisté ale je, že pracovat pro Meghan není lehké. Výpověď kvůli ní podala už dříve například její asistentka, ale i vrchní tajemnice pro komunikaci, tajemnice královského páru a asistent jejího manžela Harryho. Následně podala výpověď i osobní asistentka Amy Pickerill. Prý kvůli osobním důvodům.

Vévodkyni po porodu opustila i hlavní asistentka Samantha Cohen, kterou měla Amy nahradit. Ta byla velmi oblíbenou zaměstnankyní britské královny Alžběty II., která ji osobně přidělila Meghan.

Loni na podzim vévodkyni půl roku po svatbě opustila Melissa Toubal, která byla jednou z hlavních manažerek královské svatby. Podle zdrojů z paláce přestala zvládat Meghanino neustále vyvolávání problémů.

Ze služeb vévodkyně Meghan odešla i špičková policistka, která působila postu ochránkyně vévody a vévodkyně ze Sussexu. Byla to první žena, která hrála klíčovou roli v ochraně královské rodiny.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)