Pretty Woman skutečností! Julia Roberts a Richard Gere tají vztah?!

Julia Roberts a Richard Gere

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. června 2019 15:59 | Aktualizováno: 22. června 2019 16:56

Film o novodobé popelce, kterou z jejího života vytrhne bohatý princ, netřeba představovat. Pretty Woman patří mezi kultovní klasiky a jen těžko byste hledali někoho, kdo by příběh zamilovaného hollywoodského páru neznal. Podle posledních informací ale nezůstal jen na plátnech kin. Julia Roberts a Richard Gere se totiž údajně opravdu milují!

Tvrdí to alespoň magazín OK! s tím, že mezi herci přeskočila jiskra už během natáčení již zmíněného snímku Pretty Woman. Ta se navíc měla údajně prohloubit o 9 let později při natáčení filmu Nevěsta na útěku.

Server tvrdí, že herečce se nyní rozpadá manželství, protože není schopna přestat na Gera myslet. Má k němu údajně silné citové vazby, což jí způsobuje velké komplikace v životě.

"Richard je tím, na koho se Julia obrátila v těžkých časech, a nikdo ji nezná tak dobře jako on," tvrdí zdroj magazínu s tím, že se údajně dokonce chystá opustit svého současného manžela a začít vztah s Gerem.

Gere je sice ženatý se španělskou publicistkou Alejandrou Silvou, podle zdroje by ale odchod herečky od manžela Dannyho Modera způsobilo, že by i on začal přehodnocovat svůj vztah s publicistkou.

Pretty Woman naživo? Snůška nesmyslů!

Pro někoho zní informace magazínu OK! romanticky, jinému tragicky. Server Gossip Cop, který vyvrací mýty o celebritách, ale tvrdí, že jde o naprosté nesmysly a magazín jednoduše lže.

Gere se na veřejnosti s manželkou naposledy ukázal minulý měsíc na filmovém festivalu Tribeca a nevypadá, že by měl zájem přehodnocovat své stávající manželství.

Co se týče Julie, i tady se magazín prý pořádně spletl. O jejích problémech v manželství se sice nepíše poprvé, zároveň je ale herečka sama vyvrací. Manželé mají tři děti a v červenci oslaví své 17. výročí svatby.

Julia navíc nedávno pro Harper's Bazaar prozradila, že jí podobné zprávy zraňují. "Protože jsem tak pyšná na své manželství...našli jsme sami v sobě tolik štěstí," dodala.

Gossip Cop navíc tvrdí, že to není poprvé, co se OK! pokusil propojit oba herce. V září napsal, že se Julia uprostřed manželské krize obrací ke Gerovi pro pomoc, v roce 2017 zase sesterský časopis National Enquirer uvedl, že obě hollywoodské hvězdy spojuje intimní románek. Nic z toho opět nebyla pravda.

Témata: Julia Roberts Richard Gere