Morgan Freeman končí kariéru? Fanoušci tomu nemohou uvěřit!

Morgan Freeman 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. června 2019 12:22

Jeden z nejslavnějších herců světa Morgan Freeman končí hereckou kariéru. Tvrdí to National Enquirer s tím, že k tomu má více důvodů. Zpráva, která vyděsila fanoušky, se ale ukázala jako nepravdivá.

Podle National Enquirer má Freeman končit s natáčením kvůli zdravotním problémům a proto, že chce uniknout novinářům a zmizet z očí veřejnosti. 

Magazín cituje zdroj, který údajně tvrdí, že obsadit herce do nové role je stále těžší. Natáčení už ho prý nebaví. "Vzrušení je pryč, ale bolest ne," tvrdí zdroj s tím, že Freeman má zdravotní problémy od automobilové nehody v roce 2008.

Zdroj dále tvrdí, že ho k odchodu do důchodu přiměl Jack Nicholson, který nehrál už téměř deset let. I v tomto případě se ale mýlí. Stejně jako ve všech předchozích.

Podobné spekulace totiž médii neproběhly poprvé. Objevily se v roce 2014 i v roce 2017. A Freeman je pokaždé popřel. "Můžu si dovolit odejít do důchodu, ale dělám to pro zábavu," uvedl.

V poslední době má navíc práce nad hlavu a nic nenasvědčuje tomu, že by měl v nejbližší době přestat hrát. Naopak, herec má rozdělanou řadu projektů a není pravda, že by ho trápilo zdraví.

Témata: Morgan Freeman