POTVRZENO: Mezi Harrym s Meghan a Williamem s Kate je definitivní KONEC!

Meghan Markle a Kate Middleton

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2019 21:28

Napětí mezi Meghan s Harrym a Kate s Williamem dosáhlo naprostého vrcholu. To, čeho se Britové báli, se totiž stalo skutečností. Obě rodiny se definitivně rozdělily!

Nesnesli se pod jednou střechou, nemohli mít společný mediální tým, a teď přišlo na řadu další dělení. Podle britských médií se klín mezi oběma manželskými páry prohlubuje, a důkazem je i témat nadmíru citlivé. Charita.

The Sun už dříve uvedl, že The Royal Foundation, společná charitativní nadace královských párů ze Sussexu a z Cambridge, se dočká změny. A to takové, že z ní Meghan a Harry odstupují a budou se věnovat svým projektům. To se nyní oficiálně potvrdilo.

"Uvedli jsme už dříve, že The Royal Foundation přezkoumala své struktury, aby podpořila jejich královské výsosti v budoucích rolích v jejich nových panstvích," uvedl mluvčí společnosti.

Charitu přitom založili právě oba princové a posléze se do ní zapojila jak Kate, tak i Meghan. To ale nyní končí. A podle britských médií nepřekvapivě právě kvůli Meghan.

Důvodem podle všeho může být její nechuť podílet se na společných věcech. Meghan si chce vše dělat po svém a charita není výjimkou. Jelikož ale tady není na její názor brán tolik zřetel, rozhodla se, že s Harrym ze společného projektu vystoupí.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Kate Middleton Princ William