VÁŽNÁ NEHODA Kate a Williama má pokračování: Nové šokující podrobnosti!

Princ William a vévodkyně Kate 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 12:58 | Aktualizováno: 20. června 2019 22:01

Celou Velkou Británii zasáhla zpráva o vážné dopravní nehodě kolony prince Williama a vévodkyně Kate, při které byla vážně zraněna 83letá stařenka. Ačkoliv je vyšetřování teprve na začátku, zdá se, že účastníci kolony nedodržovali pravidla silničního provozu.

Jak už jsme vás včera informovali, kolona s princem Williamem a jeho ženou Kate se v pondělí stala účastníkem vážné dopravní nehody, při níž byla vážně zraněna 83letá chodkyně přecházející přes cestu. Havárie je momentálně předmětem vyšetřování, na povrch však už vyplouvají některé šokující skutečnosti.

Vdově Irene, která přišla o manžela už před více než dvaceti lety, zbývalo domů jen necelých 300 metrů, když jí srazila policejní motorka, která podle všeho jela v protisměru. „Jeho motorka ji trefila, otočila ji a ona pak tvrdě dopadla na zem. Policista byl zničený. Ale jel v protisměru. Mohlo to být mnohem horší,“ cituje britský deník The Sun svědkyni incidentu.

Mnohem méně sdílná je ohledně nehody dcera vážně zraněné stařenky Fiona. „Má spoustu zranění. V tuto chvíli ji udržují ve stabilizovaném stavu,“ řekla zmíněnému deníku. Jeden z jejich sousedů pak uvedl, že Fionu potkal a ptal se jí, jak to s její matkou vypadá. Odpovědi se však nedočkal.

Přátele jinak oddanou křesťanku Irene opěvují. „Znám ji přes čtyřicet let. Je neuvěřitelně milá. Dobrovolničila pro kostel a její manžel Walter dokonce celebroval večerní mše. Irene se pořád směje, doufáme, že s námi brzy bude zase v kostele,“ sdělil deníku The Sun její kamarád Lionel Blackburn.

Kensingtonský palác už uvedl, že Kate a William jsou událostí hluboce znepokojeni a zarmouceni. Zraněné důchodkyni poslali do nemocnice a květiny a slíbili, že budou s Irene i její rodinou v kontaktu i během období rekonvalescence.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr) Policie Velká Británie