Unikly PIKANTNÍ FOTKY vévodkyně MEGHAN! Tohle neměl nikdo vidět!

Meghan Markle na fotkách, které už neměly spatřit světlo světa 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2019 16:56 | Aktualizováno: 19. června 2019 22:31

Není tajemstvím, že britská vévodkyně Meghan je pod drobnohledem celého královského paláce. Vše, co napíše na sociální síti nebo zveřejní na internetu prvně musí schválit a případně upravit tým, který má na starosti mediální komunikaci. Tak tomu ale nebylo vždy, a některé fotografie nikdy neměly spatřit světlo světa.

Soukromí královské rodiny je jednou z nejstřeženějších věcí na světě. V poslední době se ale několikrát ukázalo, že ani to není neprolomitelné. Na internet unikly jak utajené fotky ze svatby, tak i informace o tom, kdy vévodkyně Meghan rodila.

Fotografie, které najdete výše v galerii, ale pochází z úplně jiného soudku. Nikoho asi nepřekvapí, že Meghan v minulosti byla na internetu aktivní více. Byla známou herečkou a jako taková se musela na sociálních sítích nějak profilovat. Její účty pak ale záhadně zmizely.

Proč? To už je nyní známo. Musela je všechny smazat ještě dříve, než se provalil její vztah s princem Harrym. Internet je ale všemocné místo a nic z něj nezmizí nadobro. A to ani fotky, které Meghan před mnoha lety nahrála na Instagram, ale dnes by neměly spatřit světlo světa.

Proč? Ukazují totiž Meghan v úplně jiném světle, než jak ji dnes prezentuje královský palác. Selfíčka s hromadou alkoholu a psím nosem? Žádný problém. Fotografie z postele? Nechybí ani ty. A některé jsou opravdu zajímavé.

Témata: Meghan Markle