Daru Rolins pořádně zesměšnili a ztrapnili před celým národem!

Dara Rolins 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. června 2019 11:42 | Aktualizováno: 19. června 2019 22:31

Kdysi tvořili nejzamilovanější pár Slovenska, pak jim ale zbyly jen oči pro pláč. Mezi Darou Rolins a Patrikem Vrbovským už je nějaký ten pátek nadobro konec a Rytmus se mezi tím stihl i oženit, přesto se jedna tamní televize rozhodla připomenout, jak jim to spolu slušelo.

Od jejich rozchodu uplynul více než rok. Dara je šťastně svobodná, Rytmus ženatý a nastávající otec. To, co bylo mezi nimi, je minulost. Nebo by aspoň měla být.

Slovenská televize Joj má ale jiný názor, a odvysílala reprízu pořadu Inkognito, v němž se jako host objevila právě Dara. A to na vrcholu blaha. V době, kdy se pořad natáčel, totiž byla do Rytmuse po uši zamilovaná.

V pořadu popisovala, jak mají společné producenty, autory i hosty, jak na profesní vlně spolupracují a jak i společně zpívají. Bylo na ní vidět, že Rytmuse opravdu miluje.

"Já se ráda starám o svého muže. Mně to přijde sexy. Myslím si, že se posloucháme navzájem, proto jsme spolu už šest let," uvedla s úsměvem Dara. Tři měsíce po natáčení se ale rozešli.

Lidé se nyní na sociálních sítích pozastavují nad tím, proč televize pořad reprízovala a proč zasadila Daře takovou ránu. Někteří se dokonce vysmívají, že už by se Dara měla konečně smířit s tím, že je mezi nimi konec. Další nechápavě kroutí hlavou a připomínají, že Rytmus se před měsícem oženil s jinou. Nevidí proto smysl, proč takový pořad reprízovat, když to co v něm zaznělo už dávno neplatí.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský) Slovensko