Vévodkyně Kate Middleton počtvrté těhotná? Tyto FOTKY ukazují víc, než by chtěla!

Kate Middleton 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. června 2019 9:12 | Aktualizováno: 19. června 2019 22:33

Dočká se britská královská rodina brzy dalšího miminka? Mnozí mají za to, že vévodkyně Kate je těhotná a že se s manželem Williamem už brzy dočkají čtvrtého potomka!

Kate a William už spolu mají tři děti – pětiletého George, tříletou Charlotte a ročního Louise. Vévodkyně z Cambridge se ale nikdy netajila tím, že chce velkou rodinu. A tak se letos na jaře začaly objevovat zvěsti, že je opět v očekávání!

To sice sice nepotvrdilo, ovšem spekulace o dalším děťátku se po pár měsících objevily znovu! Fanoušci vévody a vévodkyně z Cambridge si totiž všimli podezřelého chování Kate na letošních královských dostizích!

Kate si při té příležitosti oblékla bledě modré šaty. Na tom samozřejmě není nic divného. Podivné ovšem bylo to, jak se vévodkyně neustále chytá za bříško! Její gesta dokonce zachytili i fotografové. Podle mnohých to znamená jediné - vévodkyně nosí pod srdcem další dítě! 

To, jestli je manželka prince Williama opravdu těhotná, se ale veřejnost jen tak nedozví. Královský palác se totiž k podobným spekulacím zásadně nevyjadřuje.

Nejmenovaný zdroj z paláce nicméně potvrdil, že Vévodkyně by další miminko chtěla! A to navzdory tomu, že ani jedno její předchozí těhotenství neprobíhalo bez komplikací v podobě vážných nevolností!

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)