Tajnůstkářka Adéla Banášová: Sousedé řekli, jaká doopravdy je!

Adéla Banášová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. června 2019 20:48

Moderátorka Adéla Vinczeová (za svobodna Banášová) se výhledově připravuje na stěhování z Bratislavy na venkov. Její budoucí sousedé, kteří měli možnost se s ní setkat, teď prozradili, jak se chová v soukromí.

Populární slovenská moderátorka Adéla Vinczeová žije s manželem Viktorem v Bratislavě, ovšem nedávno se rozhodli koupit na vesnici asi hodinu a půl cesty od hlavního města ruinu, kterou si opraví k obrazu svému, nebo ji nahradí novostavbou. Ač se to snažili tajit, jejich budoucí sousedé promluvili pro jeden slovenský web.

„Adéla sem jezdí tak čtyřikrát do roka. Letos tu byla asi dvakrát s manželem,“ prozradil serveru Plus 7 Dní pan Štefan, který se s populárním párem setkal i osobně. „Když přijedou, jdou ke mně na kávu nebo toaletu, protože u nich se to ještě nedá. Jinak jsou milí a vždy se pobavíme,“ dodal.

Štefan vzpomněl i na jejich poslední setkání, kdy Adéla s Viktorem přijeli posekat houští. „Kosila Adéla, a to ruční kosou, a Viktor hrabal. U nich je to s prací zjevně naopak,“ překvapil budoucí soused Vinczeových.

Další ze sousedů prozradil, co se na pozemku děje v jejich nepřítomnosti. „Byli tu nějací statici, stavbaři či projektanti. Obhlíželi si starou budovu, zřejmě zkoumali, zdali ji musí zbourat, nebo ne. Chystají se tu stavět dům,“ popsal jeden z místních, mezi které brzy zapadne určitě i Adéla.

Témata: Adéla Banášová