Dara Rolins: Tajná schůzka a domácí násilí! Neuvěříte, s kým se sešla!

Dara Rolins 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. června 2019 13:38 | Aktualizováno: 18. června 2019 23:38

Zpěvačka Dara Rolins má za sebou podivnou schůzku v centru Bratislavy. Nešlo ani o rande, ani o přátelské setkání. Dara se totiž sešla se členkou tamní vlády.

Ministryně vnitra Denisa Saková byla spolu s ochrankou tou osobou, za kterou se do kavárny Dara vydala. Nejednoho proto napadne, co spolu tyto dvě osoby připravují.

Podle magazínu Nový čas půjde o projekt, který navazuje na novou píseň známé zpěvačky. Dara s ní připomíná případy domácího násilí. "Ročně je na Slovensku spáchaných minimálně 1 600 trestných činů domácího násilí. Kolik je jich ale ve skutečnosti? Překročte svůj strach a braňte se," říká zpěvačka v klipu.

Dara je navíc součástí kampaně, která má nabídnout řešení a pomoc lidem, kteří se stali obětí domácího násilí. A partnerem projektu je právě ministerstvo vnitra. Na společném setkání proto obě ženy probíraly témata týkající se kampaně, kterou v těchto dnech ministerstvo spouští.

"Jsem ráda, že se o té problematice bude mluvit více a nahlas. Vím, že to nezačíná ani nekončí jedním klipem a že je to běh na dlouhou trať. Měla jsem hrozně dobrý pocit ze schůzky s paní ministryní, protože jsme si žensky sedly a je velmi empatická a cítí ten přesah toho, co všechno se musí udát a udělat," řekla magazínu Dara.

Témata: Dara Rolins Slovensko domácí násilí