Šokující pozadí svatby Kate a Williama! Princ si vévodkyni dopředu pojistil!

Kate Middleton 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. června 2019 11:06 | Aktualizováno: 18. června 2019 23:38

Od svatby vévodkyně Kate a prince Williama uplynula už řada let, dodnes na ni ale rádo vzpomíná mnoho Britů. Na pozadí všeho přitom stála dohoda, která měla zajistit, že Kate neuteče.

Dohoda o manželství mezi princem a vévodkyní se týkala jejich společné budoucnosti. Oba ji společně uzavřeli během dovolená na ostrově Desroches na Seychelách.

Princ William chtěl být ke Kate upřímný a řekl jí, že ještě není připraven se oženit. Kate přitom očekávala velkolepé zásnuby. I přesto si ale vyslechla jeho návrh.

Princ sice nebyl ještě připraven si ji vzít, slíbil jí ale, že se to jednou stane. "Tam na ostrově, v ráji, William slíbil Kate, že s ní počítá na dlouhou dobu. Poprvé hovořili o manželství, pod noční oblohou a u oceánu. Na tomto místě udělali dohodu, že se jednou určitě vezmou," popisuje expertka Katie Nicholl v knize Kate: Budoucí královna.

"Slíbil jí, že ona je ta, kterou si jednou vezme, že se bude angažovat, že se jí nevzdá a ona mu zase slíbila, že na něj bude čekat, dokud nebude připraven," dodává královská expertka.

Kate následně čekala ještě několik let, ale nakonec se dočkala královské svatby i vytoužené rodiny. 

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)