Čtvrtá svatba Jennifer Lopez bude jiná: První dvě ani nepočítá!

Lopezová, Jennifer a Alex Rodriguez 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. června 2019 13:38

Americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopez do toho již brzy počtvrté ve svém životě praští. Ač jí od svatby se slavným sportovcem Alexem Rodriguezem odrazovali, ona už má jasno, jak bude obřad vypadat – tentokrát bude rozhodně jiný.

Ještě koncem března to vypadalo, že z chystané velkolepé svatby herečky a zpěvačky Jennifer Lopez možná sejde. Pár týdnů poté, co jí bývalý úspěšný baseballový hráč Alex Rodriguez požádal o ruku, totiž vyšlo najevo, že je pěkný proutník. „Jennifer je úžasná a nezaslouží si to,“ vzkázala jí jedna z žen, které Rodriguez balil.

Měla by si Jennifer vzít tuto radu k srdci? Sama nedávno ve videu na YouTube přiznala, že své první dva sňatky s číšníkem Ojanim Noou a tanečníkem Crisem Juddem prakticky ani nepočítá. Za oba muže totiž byla vdaná dohromady pouhé tři roky.

„Nikdy jsem se nevdávala v kostele, a to jsem se vdávala třikrát. Nepočítám první dvě svatby, ale za Marca (Antonyho) jsem byla vdaná deset let a máme děti,“ práskla na sebe americká herečka. Z manželství se zpěvákem portorikánského původu má jedenáctiletá dvojčata Emmu a Maxe.

Tentokrát už Jennifer plánuje obřad před Bohem a v kostele, možná totiž doufá, že jí to přinese štěstí a s Rodriguezem vydrží až do smrti. Sama totiž připustila, že se v minulosti nevdávala z lásky, ale kvůli tomu, aby nebyla sama.

„Byla jsem velmi mladá, když jsem se vdávala poprvé a podruhé. Říkala jsem si, že to zkusím, ale nebyl to dobrý důvod ke sňatku. Někdy se může zdát, že žijete život, kdy jste stále obklopeni lidmi, ale ve skutečnosti jste hodně osamělí,“ vysvětlila Lopez.

Témata: Jennifer Lopez