Princ Harry a Meghan: Tajné plány s Archiem!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. června 2019 11:31

Jaké mají princ Harry a vévodkyně Meghan plány na léto? Zdroje z blízkosti britské královské rodiny mají jasno, že v první polovině července udělá další velký životní krok jejich malý syn Archie.

Princ Harry a vévodkyně Meghan včera po dlouhé době opět ukázali světu malého synka Archieho, kterého podle dostupných informací už brzy čeká velký životní krok. Server Entertainment Tonight tvrdí, že jej populární pár nechá příští měsíc pokřtít, přitom se odkazuje na zdroje zevnitř královské rodiny.

Opírá se také o to, že Archie brzy dosáhne věku, v němž byly pokřtěny děti prince Williama a jeho ženy Kate. Charlotte i Louis podstoupili křest v době, kdy jim byly zhruba dva měsíce, malý Archie se narodil 6. května. Zdá se tedy, že slavnostní obřad by se měl odehrát v první polovině července.

Zatímco Louis a jeho starší bratr George byli pokřtěni v královské kapli v paláci St James‘s Palace, Charlotte podstoupila obřad v kostele svaté Máří Magdaleny v Sandringhamu. I Meghan a Harry tedy mají možnost si pečlivě vybrat místo křtu.

Podle zdrojů Entertainment Tonight je pravděpodobné, že tradiční ceremonii povede arcibiskup z Canterbury Justin Welby, který pokřtil vévodkyni Meghan krátce před svatbou s princem Harrym. Chybět nemá ani voda z posvátná řeky Jordán.

Léto se jinak u Harryho a Meghan ponese v duchu péče o malého syna. Vévodkyně stráví červenec a srpen na mateřské dovolené a na veřejnosti se má objevovat jen sporadicky, protože chce všechen svůj čas věnovat Archiemu.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)