Jasmina Alagič prozradila tajemství: Vychovávali jí jako kluka!

Jasmina Alagič se synovcem Rogerem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. června 2019 9:25

Slovenská moderátorka Jasmina Alagič přivede co nevidět na svět prvorozeného synka a z rappera Rytmuse se tak stane otec. Balkánská kráska teď prozradila, jak ji vychovávali její rodiče. Bude tyto metody také aplikovat?

Včerejší Den otců neunikl ani pozornosti moderátorky a nastávající maminky Jasminy Alagič, která na svém instagramovém profilu sdílela dojemnou svatební fotografii. Její otec je na ní v objetí s jejím manželem, rapperem Rytmusem. „Mého otce objímá ten, co se jím za chvíli stane, a to je pro mě nádherné propojení těchto dvou nejdůležitějších mužů mého života,“ okomentovala snímek.

Vzápětí složila balkánská kráska svému tatínkovi poklonu. „Díky Tobě tati mám v sobě tolik temperamentu, že někdy nevím, jestli to je vlastně ještě v pořádku. Díky Tobě jsem nebyla a ani nejsem typická sladká jemná žena,“ konstatuje Jasmina.

„Tvoje balkánská nátura, život boxera a touha po synovi mi dali – jak to říct – takovou tu chlapskou výchovu, kterou dnes hodnotím nejlépe, jak můžu. Díky tomu mě nezlomilo v životě hodně situací, protože jsem vždy věděla, jak z nich vyváznout jako pořádný šéf,“ pokračovala Alagič.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic), Čen 16, 2019 v 1:06 PDT

Nastávající maminka už se evidentně nemůže dočkat porodu a momentu, kdy miminko ukáže svým rodičům. „Vím, že Tvým největším štěstím je, že jsme Ti společně s mojí sestrou mohli konečně dopřát vytoužené vnuky,“ dodala na závěr.

V nedávném chatu s fanoušky Jasmina naznačila, že porod už je za dveřmi. V těhotenství už totiž přibrala zhruba 9 kilogramů. Z porodu prý nemá strach, ale spíš respekt. „Nejsem z těch, které si o porodech čtou jednu diskuzi za druhou a nedej bože koukají na videa. Beru to jako povinnou jízdu k tomu, abych k nám přivedla to, čeho se nemůžeme dočkat,“ prozradila na sebe.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)