MALÝ POKLAD JE TADY! Harry a Meghan ukázali syna, Archie roste jako z vody!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. června 2019 15:23 | Aktualizováno: 18. června 2019 17:02

Princ Harry se znovu představil v roli hrdého otce. S vévodkyní Meghan ukázal opět po čase jejich malého synka Archieho, který se narodil počátkem května letošního roku a roste jako z vody.

Princ Harry a vévodkyně Meghan se dnes rozhodli opět ukázat veřejnosti svého měsíc a půl starého synka Archieho Harrisona. Neděle 16. června k tomu představovala ideální příležitost, jelikož ve Velké Británii (a rovněž v Česku) připadá na třetí neděli tohoto měsíce Den otců.

Archie na momentce ze soukromí populárního páru svou malou ručkou objímá prst prince Harryho. „Šťastný den otců! Přejeme vévodovi ze Sussexu výjimečný první Den otců,“ stojí ve vzkazu doprovázejícím působivou fotografii.

Malý Archie Harrison Mountbatten-Windsor se narodil v pondělí 6. května v 5.26 hodin v soukromé nemocnici Portland v Londýně. Jde o prvorozeného syna prince Harryho a vévodkyně Meghan a v Británii už mají jasno, že se brzy dočká sourozence.

Členové britské královské rodiny totiž jen zřídkakdy zůstávají u jediného potomka. Britské sázkové kanceláře musely v uplynulých dnech reagovat na nebývalý zájem sázkařů, kteří začali tipovat datum narození druhého potomka vévody a vévodkyně ze Sussexu. Britové jsou přesvědčeni, že přijde na svět už příští rok.

„Sázkaři jsou přesvědčeni, že druhé dítě přijde na svět v roce 2020. A jak se říká, kde je kouř, bývá i oheň,“ prohlásil mluvčí sázkové kanceláře John Hill k nynějším spekulacím o dalším těhotenství Meghan.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)