TOHLE je Monika z Přátel? Nezvládá stárnutí, botox ji likviduje

Courteney Cox 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. června 2019 9:27 | Aktualizováno: 16. června 2019 1:36

S kultovním seriálem Přátelé vyrůstala řada Čechů, dnes by se však mnozí diváci nejspíš divili, jak jejich hrdinové vypadají. Kupříkladu herečku Courteney Coxovou změnily k nepoznání plastické operace.

Představitelka Moniky z legendárního amerického sitcomu Přátelé, herečka Courteney Coxová, dnes slaví 55. narozeniny, mnozí diváci kultovního seriálu by však možná měli problém ji poznat, pokud by se s ní potkali na ulici. Oblíbená herečka se totiž změnila k nepoznání.

Málo se o ní ví, že herectví se původně věnovat nechtěla. Do New Yorku, kde se odehrával i seriál, který ji proslavil, vyrazila jako začínající modelka a přirozenou krásu jí závidělo mnoho žen. Vždyť se v letech 1997 a 1998 dostala do žebříčku deseti nejvíc sexy žen světa.

Courteney se však vymstilo, že se nechtěla smířit se stárnutím, a tak začala podstupovat různé zkrášlující zákroky včetně plastických operací. Časem však lidi svým vzhledem šokovala, na veřejnosti se objevovala s nepřirozeně vypadajícím obličejem s omezenou mimikou a opuchlými tvářemi.

Nakonec pro jeden magazín přiznala, že to s plastikami pořádně přehnala, později to ještě potvrdila v upřímné zpovědi pro reality show Running Wild with Bear Grylls. Hovořila tam o tom, jak jí plastiky zničily tvář natolik, že se dnes při pohledu na starší fotografie vyděsí.

I proto s nimi představitelka Moniky skoncovala, všechny obličejové výplně si nechala odstranit a smířila se s tím, že zestárne. Je však třeba uznat, že na 55 let vypadá skvěle.

Témata: Courteney Cox Přátelé