Maroš Kramár za hranou: Takhle urazil Adélu Banášovou!

Maroš Kramár 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. června 2019 16:20

Tohle herec Maroš Kramár pořádně přehnal. V televizním vysílání si v souvislosti s pohádkou Tři veteráni utahoval z nosu moderátorky Adély Vinczeové (za svobodna Banášové). Občas zkrátka není nutno, aby bylo přímo veselo...

Herec Maroš Kramár roli populární moderátorky Adély Vinczeové dobře zná, však sám uvádí pořad České televize Zázraky přírody. Přesto nikdo nepochybuje o tom, že blonďatá Slovenka má v tomto oboru víc zkušeností. I proto se jí nejspíš Kramár ve vysílání jedné slovenské televizní stanice pokusil přivést do úzkých.

Společně s kolegou Martinem Dejdarem byl totiž hostem pořadu Chart Show, který se tentokrát točil kolem hitů v českých a slovenských filmech. Když přišla na přetřes legendární pohádka Tři veteráni a řešil se dlouhý nos chamtivé princezny Bosany, začal Kramár moderátorku popichovat.

„To je o tobě,“ vtipkoval poněkud neslušně na adresu Vinczeové, ačkoliv má normálně pověst gentlemana. Populární moderátorka se však nenechala vyvést z míry. „To je jediná žena, která má delší nos než já, proto mám tu pohádku ráda,“ odvětila.

Kramárovi to však nedalo a svou humornou vložku se rozhodl dotáhnout do konce. „Já jsem slyšel, že jdeš točit druhý díl,“ neodpustil si další narážku, ale Vinczeová opět pohotově odpověděla. „Ano, ano, je to tak.“

Adéla se ukázala jako zkušená moderátorka a tuto nezáviděníhodnou situaci zvládla s grácií. Slováci navíc Kramára v anketě na serveru Topky.sk pěkně zpražili, poznámky herce na adresu Vinczeové označili za netaktní. Příště by si měl zkrátka více rozmyslet, co chce doopravdy říct.

Témata: Maroš Kramár Adéla Banášová