Smrtelná nehoda! Dara Rolins v slzách!

Dara Rolins 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. června 2019 12:50 | Aktualizováno: 16. června 2019 1:36

Od doby, kdy se zpěvačka Dara Rolins stala účastnicí smrtelné nehody, uplynulo devět let. Dodnes jde ale o živé téma, které jí nedopřeje chvíli klidu. Dara se proto rozhodla jednou pro vždy téma uzavřít jasným sdělením.

Od nehody, při níž zemřel třiašedesátiletý pan Jindřich, uplynulo devět let. Kvůli tragické události byla Dara dlouho vláčena po soudech, nakonec odešla s podmínkou na dva roky.

Ačkoliv je případ soudně uzavřený, Dara stále nemá klid. Naopak, vody opět rozvířila prohlášením, že nic špatného neudělala. Tvrdí, že na tragickou událost sice nezapomněla, ale nejela rychle ani nepila alkohol.

Přesto v roce 2010 svým terénním vozem srazila Jindřicha Rotrekla, který se vracel z rybaření na malém motocyklu. Vyhýbal popraskané vozovce, když došlo k nehodě, na jejíž následky později zemřel.

Dara příběh opět převyprávěla magazínu Sedmička, údajně se slzami v očích! Stojí si ale jednou pro vždy za svým. "Tyto věci se nedají říct jednoznačně. Jednou větou, jedním výrokem, jedním sdělením - vinna/nevinna. Ano, byla jsem označena za vinnou, ale v mém srdci se skutečně vinna necítím," uvedla.

Témata: Dara Rolins