Kramár se rozpovídal o zesnulé hvězdě Ordinace: Z jeho slov mrazí!

Maroš Kramár 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 14:24 | Aktualizováno: 13. června 2019 17:53

Nečekaná smrt slovenské herečky Silvie Petöové šokovala spoustu jejích kolegů včetně populárního Maroše Kramára. Ten poslal lidem v souvislosti s jejím úmrtím jasný vzkaz – nechodit k lékaři se nevyplácí.

Herečka Silvia Petöová, která vystupovala ve Slovenském národním divadle i v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě, zemřela 31. května. Podlehla zákeřné nemoci – rakovině, o jejím boji s ní věděl jen málokdo. I řada kolegů zprvu tragickou zprávu považovala za vtip. S nečekanou smrtí kolegyně se musí vyrovnat i populární herec Maroš Kramár.

„Když jsem se to dozvěděl, že byla o deset roků mladší a byla to veselá ženská, vždy s ní byla velká zábava, a najednou tu není, tak jsem si zpětně uvědomil, co jsem za těch deset roků prožil já. O kolik ten člověk přišel,“ cituje Plus Jeden Deň slova čerstvého šedesátníka.

Kramár přiznal, že vzhledem k tomu, že Petöová nemoc tajila, nemá dost podrobností, ale řekl následující: „Kolikrát je to jen otázka toho, jít k lékaři, nevím však, jak to bylo u ní. Kolikrát je odchod v podstatě nesmyslný jen proto, že se k lékaři nejde.“

„U Silvie to bylo meganečekané. Uvědomil jsem si, že jsem jí dlouho neviděl. Ani nevím, jak se za poslední roky měla, a ani to, jak vlastně vypadala. Budou to už tři až čtyři roky roky, co jsme se neviděli,“ pokračoval moderátor Zázraků přírody.

„Je to velmi smutné, když někdo odejde. A je to ještě smutnější, když si uvědomíte, že této chorobě se dalo čelit. Takže vždy je třeba se jí postavit,“ dodal na závěr Kramár.

Témata: Maroš Kramár Silvia Petöová