Nepříjemné odhalení Meghan: Kanec Harry randil i s jinou!

Princ Harry 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. června 2019 11:30 | Aktualizováno: 14. června 2019 0:05

Vévodkyně Meghan dostala k výročí svatby tzv. eternity ring neboli prsten věčnosti, další „dárek“ od prince Harryho už bude přijímat obtížněji. Na jejího muže totiž prasklo, že flirtoval s jinou ženou, když už se znal s Meghan.

Milostný příběh Harryho a Meghan se dlouho zdál být jako vystřižený z pohádky, poslední dobou však stále častěji vyplavávají na povrch skutečnosti, které tuto představu kazí. Podle zahraničního portálu extra.ie měl mít princ brzy po prvním rande se svou budoucí manželkou krátký románek s jinou ženou.

Konkrétně mělo jít o modelku Sarah Ann Macklinovou, se kterou se potkali na večírku a vyměnili si čísla. Poté jí měl Harry bombardovat esemeskami. Podle spisovatelky královské biografie Angely Levinové však šlo o pouhý nezávazný flirt.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený sarahannmacklin BSc, ANutr (@sarahannmacklin), Úno 20, 2019 v 9:18 PST

„Střetli se na soukromé party, vyprosil si od ní číslo a bombardoval ji textovkami. Šlo však pouze o flirt,“ cituje její slova deník Nový Čas. Meghan si navíc tou dobou procházela krizí ve vztahu s Corym Vitiellem. Randit s Harrym začala až poté, co se rozešla se svým předchozím partnerem.

Sama Meghan navíc nemá Harrymu co vyčítat, jelikož i na ní prasklo, že ucházela o jiné krasavce – slabost měla především pro hudebníky. Usilovala o vítěze britského X Factoru Matta Cardlea a snažila se vetřít i do přízně člena boybandu The Wanted, zpěváka Maxe George.

To už je ale minulost, ke které se manželé nemají důvod vracet. Momentálně jsou totiž zcela zaneprázdněni péčí o malého syna Archieho, který se jim narodil rok po pompézní svatbě na hradu Windsor.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)