ŠOK: Angelina Jolie a tajné rande s hollywoodskou hvězdou!

Jolie, Angelina 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. června 2019 8:56 | Aktualizováno: 14. června 2019 0:04

Čerstvě rozvedená hollywoodská herečka Angelina Jolie pozvala na rande svého kolegu z filmové branže Keanu Reevese. Tedy alespoň podle magazínu Stars. Známý server GossipGop.com ale tuto fámu vyvrací a tvrdí, že není pravdivá.

Angelina Jolie a Keanu Reeves? Tak může podle magazínu Star vypadat nový holywoodský páreček. Herečka údajně poznala svého kolegu na rande teprve nedávno, poté, co jejich vztah s Bradem Pittem zkrachoval.

Magazín také tvrdí, že se s Reevesem setkala poprvé v roce 2017 a poté, co letos oslavila 44. narozeniny, se rozhodla, že nechce být sama. Údajně se navíc v přítomnosti nikoho jiného dlouho necítila tak vzrušená, jako právě vedle Reevese. 

Rande má údajně proběhnout u Angeliny doma a má se jednat o soukromou večeři. Zní to sice hezky, ale podle všeho nic z toho, co řekl magazínu údajný anonymní zdroj, není pravda. 

Naopak, server GossipCop chtěl informaci ověřit u Reevesova tiskového mluvčího, který všechny informace popřel. Dodal, že si je magazín Star ani neobtěžoval ověřit.

Server také dodává, že i sama Jolie několikrát řekla, že o muže nyní nejeví zájem. Chce se prý primárně věnovat dětem a práci. A není to ostatně poprvé, co se v tisku objevila "zaučená" zpráva o randění herečky s jinými herci. Před nedávnem to měl být například  Sean Penn nebo Jared Leto. Nic z toho se však nikdy nepotvrdilo.

Témata: Angelina Jolie Keanu Reeves