STRACH o vévodkyni Meghan! Je nešťastná?

Meghan Markle 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. června 2019 11:59 | Aktualizováno: 13. června 2019 4:46

Meghan, vévodkyně ze Sussexu, a Kate, vévodkyně z Cambridge, jsou módními ikonami. Každá se obléká svým vlastním způsobem, obě mají velmi výrazný styl. Zatímco Kate preferuje pastelové barvy, Meghan je fanouškem tmavších barev. Už dříve přitom odhalila, že se obléká tak, aby její šaty odrážely její náladu! Znamená to snad, že je po svatbě nespokojená?

Kate i Meghan Markle se připojily ke královně v Buckinghamském paláci, kde se v sobotu konaly oficiální oslavy narozenin jejího Veličenstva.

Zatímco královna a Kate oblékly do světlých barev, Meghan měla na sobě tmavě modrou. Vévodkyně ze Sussexu přitom již dříve naznačila, že tmavé barvy nosí, když se cítí ve stresu!

Tmavým barvám přitom dává Meghan v poslední době přednost. Od narození syna Archieho se na veřejnosti ukázala podle briského serveru Express jen dvakrát – na oslavě a ihned po narození syna. Tehdy na sobě měla bílé šaty.

Už v roce 2015 přitom Meghan v jednom z rozhovorů prozradila, že barva jejího oblečení mívá hlubší význam! „Myslím, že naše šaty jsou odrazem toho, jak se cítíme. Když jste zamilovaní, pravděpodobně budete nosit věci, ve kterých se budete cítit romantičtěji. Nebo když procházíte stresujícím obdobím, pravděpodobně budete nosit spíše jednobarevné šaty nebo tmavší v tóny,“ vysvětlovala.

Lidé se proto ihned začali ptát, zda snad Meghan není kvůli královské rodině nešťastná a ve stresu! Podle expertů to tak ale nutně nemusí být. Více tlumené odstíny prý mohou znamenat také to, že teď chce zůstat v pozadí a „mimo světla reflektorů“. Navíc dříve prohlásila, že v černé se cítí pohodlně.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)