Meghan a Harry ignorují Kate a Williama? Kvůli Archiemu vypukl pořádný poprask!

Britští princové William a Harry s manželkami 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. června 2019 10:24

Další důkaz nepřátelství mezi Kate a Harrym na jedné straně a Williamem a Kate na straně druhé? V Británii se mluví o tom, že se vévoda a vévodkyně ze Sussexu vykašlou na vévodu a vévodkyni z Cambridge a za kmotry vyberou svému synovi Archiemu někoho úplně jiného!

Archie Harrison, syn Meghan a Harryho se narodil 6. května v 5.26 v nemocnici Portland v Mayfair. Očekává se, že ke křtu dítěte dojde nejdříve za pár několik měsíců. Už teď se ovšem spekuluje, kdo půjde za kmotry!

Zatímco někteří komentátoři a znalci královské rodiny mluví o Williamovi a Kate, expertka Victoria Arbiterová je přesvědčena, že novopečení rodiče pravděpodobně vyberou jiný královský pár!

„William nebude kmotrem, protože je strýc. Je to stejný důvod, proč Harry nebyl kmotrem Charlotty, Louise a George. Když se díváme na královské sestřenice, mohla by to být princezna Eugenie,“ vysvětluje komentátorka s tím, že Eugenie a Harry k sobě vždy měli blízko.

Poukazuje také na to, že princ Harry a jeho sestřenice Eugenie se sice narodili šest let po sobě, přesto měli možnost strávit společně hodně času na rodinných akcích i díky blízkému přátelství jejich matek - princezny Diany a Sarah Fergusonové.

Kromě blízké rodiny by Meghan Markle a princ Harry mohli kmotry vybírat z okruhu nejbližších přátel. Britský list The Daily Mail už loni v listopadu napsal, že kmotry malého Archieho by se měli stát George Clooney a jeho žena Amal. Právě Amal a Meghan jsou blízké přítelkyně, Clooneyovi nechyběli ani na královské svatbě!

Ve hře jsou ale také třeba Zara a Mike Tindallovi, tedy dcera britské princezny Anne Mountbatten-Windsor a vnučkou britské královny Alžběty II. a její manžel. Princ Harry se v březnu stal kmotrem jejich druhé dcery Leny.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Kate Middleton Princ William Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)