Nebojí se Adéla Banášová rozvodu? Šokující slova jejího manžela!

Adéla Vinczeová s manželem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. června 2019 21:12

Moderátorka Adéla Vinczeová je už dva roky vdaná za kolegu z branže Viktora Vinczeho. Ten teď přiznal, že už jí nemíní dělat šťastnou. Hrozí snad populárnímu slovenskému páru rozvod?

Populární slovenská moderátorka Adéla Vinczeová (za svobodna Banášová) si nedávno prožila jeden drsný pracovní rozchod. Nehrozí jí však po pouhých pár desítkách měsíců také rozvod? Leccos naznačil její manžel, který na sociální síti sdílel šokující slova.

„Přesně dva roky jsem dnes manželem ženy, která nečeká, že jí budu dělat šťastnou a ani já to od ní nečekám,“ píše Viktor Vincze a dovysvětluje: „Za to si je zodpovědný každý sám, i proto nám je spolu dobře.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Viktor Vincze (@viktorvincze), Čen 10, 2019 v 8:09 PDT

„Neplýtváme zažitými frázemi, že rodina je základ, ani že manželství je smyslem života. Protože základem a smyslem našeho života je život sám. A zatím je perfektní takový, jaký je. Jsme za něj, i za dnešní den, velmi vděční,“ dodal moderátor Markízy, který Adélu žádal o ruku v televizním vysílání.

Adéla s Viktorem si přitom v manželství prošli řadou problémů. Vincze zhruba před rokem a půl požádal fanoušky a novináře, aby se jeho ženy neptali na těhotenství a děti, protože problém s početím potomka spočívá především u něj. Pár spolu přes tuto nepříjemnost zůstává dodnes.

Témata: Adéla Banášová