Královská rodina šokovala svět! Tohle provedli Kate s Williamem malému princi!

princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. června 2019 11:19

Americkými i evropskými médii se jako blesk šíří zpráva o britském princi Louisovi. Ten se ukázal veřejnosti na oslavách narozeniny královny Alžběta 8. června, to, co měl na sobě, ale lidem vyrazilo dech.

Celá královská rodina se o víkendu objevila na ceremoniálu Trooping the Colour. Právě na něm se podle odhadů měla Meghan po měsíci ukázat, a skutečně se tak stalo. Vévodkyně ze Sussexu přijela k Buckinghamskému paláci v kočáru s manželem princem Harrym po boku, nebyla ale jediná.

Sešla se celá královská rodina, kočárem přijela i manželka prince Charlese Camilla a manželka Harryho bratra, prince Williama, vévodkyně Kate. Naopak jejich partneři dle královské tradice přijeli na koni, a úsměvy rozdávali na všechny strany. Následně za zvuku hymny dorazila královna Alžběta II.

Ač je to překvapivé, tak ani Alžběta, ani Meghan nejsou těmi, kdo budí po ceremonii ty největší vášně. Je jím princ Louis, především tedy to, co měl na sobě. Média totiž upozornil na to, že měl na sobě to stejné oblečení, jako princ Harry v roce 1986.

Stejné krátké šortky, stejnou košili, barevně naprosto totožné. Jde snad o jeden a ten samý kus oblečení, nebo o nové duplikáty? Jde o náhodu, nebo takt Kate s Williamem oblékli malého prince schválně? To jsou otázky, na které zatím není známa odpověď.

Témata: Kate Middleton Princ William princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles)