Drama v rodině Karla Gotta? Tahle slova hovoří za vše!

Timo Tolkki

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. června 2019 10:06 | Aktualizováno: 11. června 2019 0:26

Rodina Karla Gotta se už delší dobu trápí! Zdravotní problémy sužují nejen mnohonásobného slavíka, ale i manžela jeho dcery Dominiky! Gottův zeť, finský hudebník Timo Tolkki, totiž ještě před pár dny veřejně psal o sebevraždě!

Gottova dcera Dominika se provdala do Finska, kde se svým mužem dlouhodobě žije. Její manžel Timo nedávno skončil na psychiatrii, jeho hospitalizaci předcházely hodně drsné statusy na sociální síti, kde se pustil i do vlastní rodiny. Vše začalo sebevražednými statusy, fanouškům na sociální síti natvrdo vzkázal, že to vzdává.

Jak se ale zdá, teď má finský hudebník hlavu opět o něco čistší. Týden po pobytu za nemocničními zdmi totiž změnil rétoriku a začal si sypat popel na hlavu.

Zdá se však, že pobyt na psychiatrii mu prospěl, neboť změnil své vyjadřování. „Omlouvám se, přátelé, byl jsem unavený. Není důvod se znepokojovat. Budu hodně jíst, abych byl v pohodě," vzkázal Timo, který dlouhé roky trpí maniodepresivní psychózou.

Dominika svého muže dokonce v roce 2015 kvůli jeho problémům na celý rok opustila. Nakonec se ale k manželovi vrátila a snaží se mu být oporou!

Témata: Karel Gott Dominika Gottová Timo Tolkki