Vrátí se seriál Přátelé? Jennifer Aniston po tom touží. Chandler má noční můry!

Přátelé 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2019 18:11 | Aktualizováno: 9. června 2019 13:04

Herečka Jennifer Aniston, kterou nejvíce proslavila role v seriálu Přátelé, by ráda pokračovala v jeho natáčení. Původně se zdálo, že není sama, a že herců, kteří by chtěli comeback, je víc. Jak to tedy je?

Jennifer Aniston se svou touhou po pokračování poprvé svěřila v roce 2015 v pořadu slavné moderátorky Ellen DeGeneres. Zde prozradila, že by se do role Rachel moc ráda vrátila. A tvrdila, že není sama! Více herců z kultovního seriálu prý chtělo comeback.

Jmenovitě její herecké kolegyně Courteney Cox a Lisa Kudrow. I ty by podle jejího tehdejšího tvrzení uvítaly, kdyby se seriál začal opět natáčet. Herečka tehdy dodala, že nyní se natáčí pokračování všech možných seriálů, tak proč ne i Přátelé? Byla navíc přesvědčena, že by se vrátili i jejich herečtí kolegové.

Aniston se na stejné téma vyjádřila i před pár měsíci pro magazín InStyle. Opět zopakovala, že by si přála návrat do své role, tentokrát už ale musela cítit, že ztrácí oporu. Courteney Cox totiž během těch několika let rázně uvedla, že pokračování se točit nebude a lidé o něm mají přestat mluvit. 

Představitelku Rachel opustila i Lisa Kudrow, která pokračování nakonec také odmítla. Dodala, že Přátelé byl seriál o mladých lidech, a nikoho by nezajímalo, jaké problémy mají padesátníci. Aniston se ale nevzdává.

O pokračování nedávno hovořila znovu, a to v show Jamese Cordena. Zde opět uvedla, že by chtěla, aby bylo natáčení obnoveno. Jak se ale ukázalo, herečka je v tom opravdu úplně sama. I mužští hlavní protagonisté totiž návrat striktně odmítají. Chandler, Joey a Ross by do opětovného natáčení zkrátka nešli.

Matt LeBlanc se nechal slyšet, že nikdo nechce sledovat příběhy starých lidí. Matthew Perry má prý noční můry z toho, že by to nikoho nezajímalo. A myslí si, že by to neprospělo jehho mentálnímu zdraví. A David Schwimmer uvedl, že nikdo nechce sledovat partu starých lidí o berlích.

Zdá se tedy, že pokračování seriálu Přátelé je definitivně pasé. I kdyby se našel štáb, scénář a režie, samotní protagonisté se do něj vrátit nechtějí. Tedy až na Jennifer Aniston.

Témata: Přátelé Jennifer Aniston