Meghan POPRVÉ OD PORODU na veřejnosti! A hned je nový skandál!

Vévodkyně Meghan s princem Harrym na ceremonii

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2019 13:51 | Aktualizováno: 8. června 2019 22:06

Vévodkyně Meghan se měsíc po porodu ukázala na veřejnosti, vůbec poprvé od doby, kdy světu představila syna Archieho! Zavítala na ceremoniál, který je součástí oslav narozenin královny Alžběty II. A už je na světě další skandál!

Královna sice má narozeniny v dubnu, slaví je ale až v červnu na ceremoniálu Trooping the Colour. Právě na něm se podle odhadů měla Meghan po měsíci ukázat, a skutečně se tak stalo.

Vévodkyně ze Sussexu přijela k Buckinghamskému paláci v kočáru s manželem princem Harrym po boku, nebyla ale jediná. Sešla se celá královská rodina, kočárem přijela i manželka prince Charlese Camilla a manželka Harryho bratra, prince Williama, vévodkyně Kate.

Naopak jejich partneři dle královské tradice přijeli na koni, a úsměvy rozdávali na všechny strany. Následně za zvuku hymny dorazila královna Alžběta II.

Součástí ceremonie je i přehlídka hradních stráží. Londýnem projede 200 koní, 1 400 vojáků a 400 hudebníků, kteří vzdají hold královně. Z balkónu bude rodina také sledovat přelet stíhaček nad Londýnem.

Na venek tak všichni vypadali jako jedna velká, spokojená královská rodina. Opak je ale pravdou. Musí totiž řešit velký skandál, který se týká právě vévodkyně.

Na internet totiž unikly soukromé fotografie ze svatby prince Harryho a Meghan. Upozornil na to server The Sun s tím, že se hackeři dostali do počítače fotografa Alexiho Lubomirskiho a fotky zveřejnili.

Útok údajně proběhl už v září, fotografie se ale na veřejnosti objevily až nyní. Královská rodina podobné věci nenechává bez povšimnutí, a proto i nyní proběhlo vyšetřování.

To se obešlo bez přítomnosti policie, tvrdí server s tím, že situace je pod kontrolou. Kdo za útokem stojí ale není známo. Jisté je, že útočníkům nešlo o osobní prospěch, protože fotografie nebyly prodány do médií.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)