Dara Rolins už toho má po krk: Lidé jí opět nepravdivě osočili!

Dara Rolins 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. června 2019 12:58

Slovenská zpěvačka Dara Rolins už toho má dost. Nedávno se do ní kvůli vzhledu pustila slovenská média, teď se do ní opřeli fanoušci, kteří tvrdí, že nic nedělá. Dara proto přispěchala s jasnou a ráznou odpovědí.

Dara Rolins si o sobě může v posledních týdnech přečíst spoustu nepěkného. Jednou titulky hlásají, jak se do ní opřel bývalý přítel Rytmus, jindy se ze slovenských médií dozví, že šokovala všechny svým neupraveným vzhledem v pořadu na Českém rozhlase. Do toho všeho se začala znovu propírat několik let stará autonehoda, při které autem usmrtila člověka.

Aby toho nebylo málo, slovenská zpěvačka přiznala, že se do ní lidé strefují i na jejích profilech na sociálních sítích. „Často mi píšou, že nic nedělám,“ prozradila v rozhovoru pro Plus Jeden Deň. A hned pokračovala: „Lidi jako by neuměli pochopit, že Instagram a sociální sítě ukazují jen část mého života a v mnoha případech jen iluzi.“

„Já nejsem ta Dara, která se jen nechá namalovat, učesat, vyfotit na titulku časopisu, večer si zatancuje na jevišti a jde se vyspat,“ vysvětluje lidem, kteří nabyli dojmu, že se v podstatě jen fláká.

„V průběhu dne dělám i spoustu normálních věcí. Starám se o dceru, běhám okolo domácnosti, pracuju, zpívám,“ popisuje Dara svůj každodenní program, který začíná budíčkem kolem šesté hodiny ráno a většinou končí večerním vystoupením.

Nikdy prý nepřipadá v úvahu, že by úplně vypnula, dokonce ani na dovolené. „Vím, že pokud bych se potom chtěla vrátit do mého tempa, tak by to bylo vražedné,“ dodala se smíchem na závěr.

Témata: Dara Rolins